Υλικά
1 κιλό χοιρινή τηγανιά
3 κ.γλυκού μουστάρδα
1 φλ. κρασιού λευκό κρασί
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι
θυμάρι
ρίγανη
λάδι
λεμόνι
Εκτέλεση
1.Πλένουμε και στεγνώνουμε πολύ καλά το κρέας.
2.Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι με λίγο λάδι και προσθέτουμε το κρέας, μετά από 5 λεπτά βάζουμε το λευκό κρασί και όταν εξατμιστεί τοποθετούμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
3.Χαμηλώνουμε τη φωτιά,τοποθετούμε τα υπόλοιπα υλικά και αφήνουμε να σιγοβράσει το φαγητό για 1 ώρα μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
Πηγή : http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas/
Νίκη Χρήστου