Υλικά
5-6 κολοκυθάκια
1 τριμμένο κρεμμύδι
1 αυγό
100 γρ φρυγανιά τριμμένη
150 γρ αλεύρι
100γρ φέτα σε κυβάκια
άνηθο
δυόσμο
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
φρυγανιά για το πανάρισμα
Εκτέλεση
Τρίβουμε τα κολοκυθάκια και τα αφήνουμενα στραγγίξουν.
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά μας και ζυμώνουμε πολύ καλά.Αφήνουμε μισή ώρα στο ψυγείο.
Πλάθουμε κεφτέδες και τους περνάμε από την φρυγανιά να παναριστούν.
Ζεσταίνουμε σε μια κατσαρόλα το λάδι,βάζουμε τους κεφτέδες και όταν πάρουν χρώμα τους βγάζουμε από την κατσαρόλα και τους ακουμπάμε σε χαρτί κουζίνας να αποροφηθείτο λάδι.
Σερβίρουμε με τζατζίκι.
Πηγή : http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas/ου
Νίκη Χρήστου