Μαριδάκι με ούζο

images_0maridaki-me-ouzo-chefoulis.gr_.jpg

Υλικά

    Μαριδάκι 500 γρ    
    Ούζο 1 σφηνάκι    
    Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
    Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα    
    Αλάτι

Εκτέλεση

Πλένουμε τα μαριδάκια χωρίς να τα καθαρίσουμε και τα αφήνουμε σε τρυπητή να στραγγίξουν. Τα ραντίζουμε με το ούζο ,τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε στο ζεστό λάδι. Τα τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας, τα αλατίζουμε κι είναι έτοιμα για σερβίρισμα.

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/