Υλικά
Καρπούζι 400 γρ σε κομμάτια
Πορτοκάλ 1/2 ποτήρι νερού τον χυμό του
Άχνη ζάχαρη 5 κουταλιές σούπας
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε το καρπούζι από τους σπόρους, το κόβουμε σε κομμάτια και το πολτοποιούμε στο μπλέντερ. Το αδειάζουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε την ζάχαρη και τον χυμό πορτοκαλιού, ανακατεύουμε καλά και το αφήνουμε στην κατάψυξη. Κάθε 60 λεπτά το χτυπάμε με το μίξερ για να αφρατέψει. Το κάνουμε αυτό 4 φορές. Σερβίρουμε σε μπολ και το απολαμβάνουμε.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/