Υλικά
Γαρίδες 1 κιλό (καθαρισμένες και χωρίς κεφάλι)
Αυγά 3 χτυπημένα
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Τριμμένη φρυγανιά 150 γρ
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Αλάτι
Εκτέλεση
Πλένουμε τις γαρίδες , τις στραγγίζουμε καλά και τις αλατίζουμε. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά. Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε την φρυγανιά και σε ένα τρίτο το αλεύρι. Ξεκινάμε το πανάρισμα αλευρώνοντας τις γαρίδες καλά, μετά τις βουτάμε στο αυγό και τέλος τις περνάμε από τη φρυγανιά. Τηγανίζουμε στο καυτό λάδι. Τις βγάζουμε όταν έχουν πάρει ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα. Τις τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί για να φύγει το περιττό λάδι κι τις απολαμβάνουμε.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/