Κουλουράκια με ινδική καρύδα

images_koulourakia-me-indiki-karuda-chefoulis.gr_.jpg

Υλικά

    Φαρίνα 500 γρ κοσκινισμένο    
    Ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι του τσαγιού όχι γεμάτο    
    Χυμό φρούτων εμπορίου 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού
    Σόδα αναψυκτικό 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού    
    Ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού    
    Ινδική καρύδα 1 φλιτζάνι του τσαγιού    
    Αλάτι 1 πρέζα.    

Εκτέλεση

Σε  μπολ βάζουμε το κοσκινισμένο αλεύρι,ανοίγουμε μια λακουβίτσα, προσθέτουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε (άν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο αλεύρι ή το αντίθετο). Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ταψί. Παίρνουμε ζύμη και πλάθουμε κουλουράκια σε διάφορα σχήματα,τα βάζουμε στο ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 10- 15 λεπτά ανάλογα με τον φούρνο μας μέχρι να πάρουν χρώμα. Τα βγάζουμε, αφήνουμε να κρυώσουν και απολαμβάνουμε.

* Διατηρούνται για αρκετές μέρες σε κλειστό σκεύος.

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/