Υλικά
3 ασπράδια αυγών
2 φλ. τσαγιού ινδοκάρυδο
1/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη
Εκτέλεση
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 160 βαθμούς και στρώνετε με λαδόκολλα το ταψί του φούρνου.
Σε μεγάλο μπολ χτυπάτε με το μίξερ χειρός, τα ασπράδια σε μαρέγκα, προσθέτοντας σταδιακά τη ζάχαρη, μέχρι να ενσωματωθεί η ζάχαρη και έχετε ένα αφράτο μείγμα. Αφήνετε το μίξερ.
Προσθέτετε και το ινδοκάρυδο και ανακατεύετε απαλά με μια μαρίζ μέχρι να έχετε ένα πλήρως ομογενοποιημένο μείγμα.
Βάζετε το μείγμα σε κορνέ ή σακούλα ζαχαροπλαστικής και κάνετε μικρές [σαν καρύδι] μπουκίτσες πάνω στη λαδόκολλα στο ταψί. Ψήνετε στο προθερμασμένο φούρνο για 20-25 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς. Τα βγάζετε από το φούρνο, τα αφήνετε 10 λεπτά να κρυώσουν και σερβίρετε.
πηγή: sintayes.gr