Υλικά
225 γρ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
370 γρ. πραλίνα σοκολάτα
2 φλ. τσαγιού σταγόνες σοκολάτας
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζετε το τυρί κρέμα και τη πραλίνα σοκολάτα και τα χτυπάτε καλά με το χέρι ή το μίξερ χειρός μέχρι να ενσωματωθούν πλήρως.
Βάζετε το μείγμα με τη βοήθεια ενός κουταλιού σε μεμβράνη, δώστε ένα στρογγυλό σχήμα κλείστε καλά τη μεμβράνη και βάλτε το μείγμα στο ψυγείο να παγώσει.
Μόλις παγώσει το βγάζετε από το ψυγείο το βάζετε σε πιατέλα, διαμορφώνετε στη πιατέλα ένα “πομπέ” σχήμα και το γαρνίρετε με τις σταγόνες κουβερτούρας . Σερβίρετε το γλυκό ως έχει ή το συνοδεύετε με σοκολατένια μπισκότα ή φρέσκα φρούτα.
πηγή: sintayes.gr