Χοιρινό με φρούτα και Total του Δημήτρη Σκαρμούτσου

images_10_xoirino-me-frouta-kai-total.png

Υλικά 

1 κιλό χοιρινό ψαρονέφρι κομμένο σε κομμάτια
6 κεράσια χωρίς κουκούτσι
4 φράουλες κομμένες σε φέτες
1 μήλο κομμένο σε φέτες
4 κουταλιές λάδι
1 ποτήρι λευκό κρασί
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κ. γ. τζίντζερ ψιλοκομμένο
Χυμός ενός πορτοκαλιού
300 γρ. Total
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση 

Σοτάρουμε τα φιλετάκια με τα κρεμμύδια στο λάδι.
Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε το χυμό του πορτοκαλιού και αφήνουμε τα φιλετάκια να μαλακώσουν λίγο.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το τζίντζερ και τα φρούτα.
Όταν ψηθούν, δένουμε τη σάλτσα με το Total.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΦ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟ