Υλικά
6 τεμ. πατάτες κομμένες
1/2 ποτήρι αρακάς
1 καρότο κομμένο ροδέλες
2 κ.σ βούτυρο κοφτές ή ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 ντομάτες ψιλοκομμένες
1 τεμ. κύβο λαχανικών
Νερό χλιαρό ίσα να σκεπάζει το φαγητό
Αλάτι – πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες μας σε μικρότερα κομμάτια. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι,τα σοτάρουμε προσθέτουμε και τις πατάτες , τα γυρίζουμε όλα μαζί, βάζουμε την ντομάτα,τον αρακά,το καρότο,αλάτι,πιπέρι,τον κύβο λαχανικών, το νερό και ψήνουμε μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες. Σερβίρεται ζεστό.
πηγή: chefoulis.gr