Υλικά
Εκτέλεση
Βάλτε το κομμένο κρέας σε ένα μπολ, αλατοπιπερώστε καλά και στη συνέχεια ρίξτε το αλεύρι και ανακατέψτε καλά για να αλευρωθούν όλες οι μπουκίτσες. Σε ένα τηγάνι βάλτε το ελαιόλαδο και τη μαργαρίνη να ζεσταθούν καλά και στη συνέχεια ρίξτε το κρεμμύδι, την πιπεριά και το σκόρδο. Σοτάρετε ελαφρά και ρίξτε το κρέας. Αφήστε να μαγειρευτεί για λίγη ώρα ώστε να θωρακίσει τα ζουμιά του και λίγο πριν είναι έτοιμο το κρέας σας ρίξτε τη σος βαλσάμικου που θα έχετε φτιάξει, χτυπώντας με το μιξεράκι του καφέ το βαλσάμικο και το μέλι. Αφήστε το φαγητό μέχρι να τραβήξει όλα τα υγρά. Σε περίπτωση που το κρέας δεν μαλακώσει εύκολα, πριν ρίξετε τη σος βαλσάμικου προσθέστε λίγο νεράκι για να βοηθήσετε το κρέας σας να μαγειρευτεί και να γίνει τρυφερό.
Από τη συντακτική ομάδα του dietup.gr