Εκτέλεση
Φτιάχνετε αρχικά την κρέμα (καλύτερα από το προηγούμενο βράδυ): Χτυπάτε το ζαχαρούχο γάλα με το εβαπορέ και την κρέμα στιγμής, και μόλις αφρατέψει ρίχνετε το τυρί κρέμα το χυμό και το ξύσμα λεμονιού. Αφήνετε να χτυπηθούν καλά ώστε να έχετε μια αφράτη κρέμα. Ψιλοκόβετε λίγες φρέσκες φράουλες και τις ρίχνετε μέσα στην κρέμα σας, ανακατεύετε απαλά και βάζετε την κρέμα σας στο ψυγείο.
Την επόμενη μέρα ζεσταίνετε για λίγο τις βάφλες σας σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ή σε μια τοστιέρα (το ιδανικό είναι να είναι λίγο τραγανές εξωτερικά και αφράτες εσωτερικά). Βγάζετε την κρέμα σας από το ψυγείο και αλείφετε τις βάφλες σας. Μπορείτε είτε να τις αφήσετε μονές, είτε να τις καλύψετε από πάνω με άλλη μια βάφλα, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Τελειώνετε ρίχνοντας από πάνω λίγο σιρόπι ή γλυκό του κουταλιού φράουλας και φρέσκες φράουλες!