Υλικά για 4 άτομα
4 στήθη κοτόπουλου
2 φλιτζάνια ψιλοκομμένα μανιτάρια
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος light
1 κουταλιά της σούπας κέτσαπ
1 κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
αλάτι, κόκκους από μαύρο πιπέρι, πιπέρι τριμμένο
λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βάλτε τα στήθη κοτόπουλου σε ένα αντικολλητικό τηγάνι που έχετε αλείψει με λίγο ελαιόλαδο να ψηθούν σε χαμηλή φωτιά. Ρίξτε από πάνω λίγους κόκκους πιπεριού. Γυρίστε τα αρκετές φορές ώστε να ψηθούν ομοιόμορφα. Φροντίζοντας να μένουν πάνω στα φιλέτα κόκκοι από πιπέρι.
Σε μια μικρή κατσαρόλα ρίξτε λίγο ελαιόλαδο (1-2 κουταλιές της σούπας) και ρίξτε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι να σοταριστεί. Αφού σοτάρετε για περίπου 3 λεπτά το κρεμμύδι, ρίχνετε τα μανιτάρια και αφήνετε να σοταριστούν μαζί με το κρεμμύδι για περίπου 10 λεπτά με σκεπασμένη κατσαρόλα. Στη συνέχεια αλατοπιπερώνετε και ρίχνετε την κρέμα γάλακτος. Ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να αρχίζει να πήζει και τότε ρίχνετε και την κέτσαπ, ώστε η σάλτσα σας να πάρει ένα ελαφρύ ροζ χρώμα. Αφήνετε μέχρι να πήξει λίγο περισσότερο η σάλτσα σας και βγάζετε από τη φωτιά.
Σερβίρετε περιχύνοντας το κάθε στήθος με λίγη σάλτσα μανιταριών και πασπαλίζετε με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό.