Υλικά
Σφολιάτα 1 φύλλο κομμένο σε τετράγωνα
Τυρί φέτα 100 γρ τριμμένη ή ρεγκάτο
Κοτόπουλο 100 γρ σε κομμάτια (είτε βραστό , είτε φούρνου)
Αυγό 1 τεμ μόνο τον κρόκο για άλειμμα
Κέτσαπ 1 – 2 κουταλιές σούπας
Σουσάμι ασπρόμαυρο για πασπάλισμα
Εκτέλεση
Κόβουμε την σφολιάτα μας σε τετράγωνα κομμάτια περίπου 10 εκ. (βλ φωτογραφικό υλικό), τα χαράζουμε στο κέντρο και τα διπλώνουμε. Απλώνουμε την κέτσαπ και γεμίζουμε το κέντρο με το κοτόπουλο που ξεφτίσαμε (μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το κοτόπουλο που μας περίσσεψε είτε είναι βρασμένο είτε στον φούρνο) και την τριμμένη φέτα ή το ρεγκάτο , αλείφουμε με τον χτυπημένο κρόκο αυγού, πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 15 – 20 λεπτά στον αέρα μέχρι να ροδίσουν και να λιώσουν τα τυριά.
* Για την υλοποίηση της συνταγής δείτε το φωτογραφικό υλικό βήμα-βήμα.
Πηγή : https://www.chefoulis.gr/