Υλικά
Μανιτάρια πλευρώτους 500 γρ ( ή όσα θέλει ο καθένας)
Αυγά 2 χτυπημένα
Φρυγανιά τριμμένη για το πανάρισμα
Αλάτι
Καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά και προσθέτουμε το αλάτι. Σε ένα άλλο μπολ έχουμε την τριμμένη φρυγανιά. Βουτάμε κάθε μανιτάρι πρώτα στο αυγό και μετά στην φρυγανιά ώστε να καλυφθεί παντού με φρυγανιά. Έχουμε βάλει το λάδι να κάψει και τηγανίζουμε τα παναρισμένα μανιτάρια, γυρίζοντας και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρυσό χρώμα. Συνοδεύουν όμορφα πολλά πιάτα κρεατικών ή σερβίρονται ως μεζές για κρασί , μπύρα ή ουζάκι.
Πηγή : https://www.chefoulis.gr/