Υλικά
Ροδάκινα 5-6 τεμ
Ζάχαρη 1 1/2 κουτάλι της σούπας
Κρασί κόκκινο 5-6 κουταλιές της σούπας
Εκτέλεση
Πλένουμε τα ροδάκινα,βγάζουμε τα κουκούτσια προσεκτικά με μαχαίρι και τα τοποθετούμε σε ένα πυρέξ. Προσθέτουμε στο καθένα ζάχαρη και από 1 κουτάλι της σούπας κρασί. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 12-15 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο μας). Τα βγάζουμε από τον φούρνο κι αφήνουμε να κρυώσουν. Είναι έτοιμα για σερβίρισμα ενώ συνοδεύονται πολύ ωραία με παγωτό βανίλια.
Πηγή : https://www.chefoulis.gr/