Υλικά
Κρόκοι αυγών 2
Ζάχαρη 1 κουταλιά σούπας κοφτή
Βανίλια 2
Τυρί κρέμα 175 γρ
Στιγμιαίος καφές 1 κουταλιά σούπας κοφτή
Νερό 3 κουταλιές ζεστό
Σαβαγιάρ 6
Κακάο για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ χτυπάμε την ζάχαρη, τους κρόκους, τις βανίλιες και το τυρί κρέμα μέχρι να αφρατέψει και να ασπρίσει. Διαλύουμε τον καφέ σε 3 κουταλιές ζεστό νερό. Θρυματίζουμε τα σαβαγιάρ και τα ρίχνουμε στο μείγμα του καφέ να μουλιάσουν. Στην συνέχεια τα ανακατεύουμε με το μείγμα της κρέμας τυριού και το αδειάζουμε σε μικρά μπολάκια. Τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν και μετά τα πασπαλίζουμε με κακάο.
Πηγή : https://www.chefoulis.gr/