Υλικά
Γιαούρτι 1 ποτήρι νερού στραγγιστό
Αυγά 3 τεμ
Ηλιέλαιο 1 ποτήρι νερού
Μαϊντανό 1/2 ποτήρι ψιλοκομμένο
Άνιθο 1/2 ποτήρι ψιλοκομμένο
Δύοσμο λίγο ψιλοκομμένο
Ρίγανη λίγη
Πιπέρι κόκκινο λίγο
Φέτα 1/2 ποτήρι νερόυ τριμμένη
Κασσέρι 1/2 ποτήρι κομμένο σε κύβους
Ελιές Καλαμών 5 – 6 ψιλοκομμένες χωρίς κουκούτσι
Φαρίνα όσο πάρει
Μπέικιν πάουντερ μισό κουταλάκι γλυκού
Αλάτι λίγο
Πιπεριά Φλωρίνης 1 τεμ ψιλοκομμένη
Σουσάμι άσπρο και μαύρο για πασπάλισμα
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός το αλεύρι, το baking powder και το σουσάμι. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά καλά και προσθέτουμε όσο αλεύρι πάρει μαζί με το μπέικιν πάουντερ. Βουτυρώνουμε μια στενόμακρη φόρμα, πασπαλίζουμε με σουσάμι παντού και προσθέτουμε την ζύμη μας. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για περίπου 35 – 40 λεπτά περίπου τρυπώντας με ένα μαχαίρι για να δούμε αν είναι έτοιμο (αν δεν αφήσει υλικό στην λεπίδα του , είναι έτοιμο).
Πηγή : https://www.chefoulis.gr/