Υλικά
Φαρίνα 500 γρ
Αυγά 4
Ζάχαρη 400 γρ
Βανίλια 1
Γάλα 1 ποτήρι νερού
Φυτικό βούτυρο 1 κεσεδάκι
Για την βουτυρόκρεμα
Βούτυρο αγελάδος 250 γρ
Άχνη ζάχαρη 600 γρ
Βανίλια 1
Χρώματα ζαχαροπλαστικής διάφορα της αρεσκείας μας
Εκτέλεση
Ξεκινάμε λιώνοντας το βιτάμ σε ένα μπολ. Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και στο τέλος το αλεύρι και τα χτυπάμε στο μίξερ μέχρι να ανακατευτούν καλά. Αδειάζουμε το μείγμα σε φορμάκια και ψήνουμε για περίπου 40 λεπτά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν. Έχουμε αφήσει το βούτυρο να λιώσει σε θερμοκρασία δωματίου και σε ένα μπολ το χτυπάμε με το μίξερ για 10-15 λεπτά μέχρι να δούμε ότι ασπρίζει. Προσθέτουμε την βανίλια και σιγά σιγά την άχνη ζάχαρη ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να γίνει μια αφράτη κρέμα. Τέλος χωρίζουμε το μείγμα σε τόσα μέρη ανάλογα με τα χρώματα ζαχαροπλαστικής που έχουμε , σε διαφορετικά μπολάκια. Ρίχνουμε στο κάθε μπολάκι από 2 σταγόνες χρώμα , ανακατεύουμε καλά και με ένα κορνέ διακοσμούμε τα κεκάκια μας.