Υλικά
Ρεβύθια 100 γρ βρασμένα
Καρότο 1 τριμμένο
Σπανάκι 15 φύλλα
Κρεμμυδάκια φρέσκα 3 ψιλοκομμένα
Ντομάτες 2 κομμένες καρέ
Ρόκα 6 φύλλα
Για το ντρέσιγκ
Αβοκάντο 1 μεγάλο καθαρισμένο
Ελαιόλαδο 6 κουταλιές σούπας
Λεμόνι 3 κουταλιες σούπας από τον χυμό του
Μουστάρδα 3 κουταλιές σούπας κοφτές
Αλάτι – πιπέρι
Ξύδι 1 κουταλιά του γλυκού
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε το τριμμένο καρότο,το κρεμμυδάκι,την ρόκα, το σπανάκι, ανακατεύουμε και τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα. Προσθέτουμε τα ρεβύθια που τα έχουμε βράσει και την ντομάτα. Βάζουμε στο μπλέντερ το αβοκάντο, την μουστάρδα,το ξύδι, το λάδι,το λεμόνι,αλάτι- πιπέρι,τα χτυπάμε καλά, περιχύνουμε με το ντρέσινγκ την σαλάτα και σερβίρουμε.
Πηγή : https://www.chefoulis.gr/