Υλικά
Κανταϊφι 1 κιλό
Τυρί φέτα 250 γρ τριμμένη
Τυρί έμενταλ 150 γρ τριμμένο
Τυρί γκούντα 150 γρ τριμμένο
Κεφαλογραβιέρα 150 γρ τριμμένη
Μπέικον 200 γρ κομμένο σε φέτες
Βούτυρο 250 γρ
Αυγά 5
Γάλα 3 ποτήρια νερού
Πιπέρι
Μοσχοκάρυδο 1/2 κουταλάκι γλυκουύ τριμμένο
Εκτέλεση
Βουτυρώνουμε το ταψί μας και στρώνουμε το μισό κανταΐφι αφού το ξεφτίζουμε ταυτόχρονα καλά. Στρώνουμε την μισή ποσότητα των τυριών, στη συνέχεια στρώνουμε το μπέικον και από πάνω τα υπόλοιπα τυριά, λίγο πιπέρι, το μοσχοκάρυδο και καλύπτουμε με το υπόλοιπο κανταΐφι. Περιχύνουμε με το γάλα και τα χτυπημένα αυγά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 – 25 λεπτά. Σερβίρεται ζεστό.
Πηγή : https://www.chefoulis.gr/