images_3072017_2_airani.jpg

Υλικά

    Γιαούρτι στραγγιστό 2 ποτήρια νερού    
    Νερό 2 ποτήρια κρύο    
    Αλάτι όσο θέλουμε    
    Δυόσμο προαιρετικά  

 

Εκτέλεση

Βάζουμε το γιαούρτι, το παγωμένο νερό, το αλάτι και τα φυλλαράκια δυόσμου στο μπλέντερ, τα ανακατεύουμε καλά, αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπουκάλι και το βάζουμε στο ψυγείο. Πίνετε κρύο και σερβίρεται σε ποτήρι με φυλλαράκια δυόσμου πασπαλισμένο από πάνω.

Πηγή : https://www.chefoulis.gr/