Υλικά
Γόπες 1 κιλό
Λευκό κρασί 250 γρ
Βούτυρο 100 γρ (ή ελαιόλαδο)
Σκόρδο 1 σκελίδα (αν θέλουμε)
Μουστάρδα 3 κουταλιές της σούπας
Μαϊντανό ψιλοκομμένο όσο θέλουμε
Αλάτι – πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τα ψάρια, βουτυρώνουμε ένα πυρέξ, αλατοπιπερώνουμε τα ψάρια, τα αλείφουμε με λίγη μουστάρδα και τα τοποθετούμε στο πυρέξ. Σε ένα μπολ λιώνουμε την μουστάρδα με το κρασί και περιχύνουμε τα ψάρια μας . Τα ψήνουμε για 40 λεπτά στους 150 βαθμούς ενώ ενδιάμεσα του ψησίματος με μια κουτάλα τα περιχύνουμε και με το ζουμάκι τους . Σερβίρουμε σε πιατέλα πασπαλισμένα με ψιλοκομμένο μαϊντανό και σκόρδο.
Πηγή : https://www.chefoulis.gr/