Υλικά
Ηλιέλαιο 1 ποτήρι νερού
Ρετσίνα 1 ποτήρι νερού
Αλάτι 1/2 κουτ.σούπας
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 κιλό
Εκτέλεση
Αδειάζουμε το λάδι , την ρετσίνα και το αλάτι σε ένα μπολ. Ξεκινάμε να ζυμώνουμε ρίχνοντας αλεύρι μέχρι να γίνει μια ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια. Στη συνέχεια παίρνουμε λίγο λίγο από την ζύμη και πλάθουμε σαν κρικάκια και τα αραδιάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Τα ψήνουμε περίπου 20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν καλά ώστε να είναι τραγάνα. Οσο πιο λεπτά τα πλάσουμε , τόσο πιο τραγανά θα μας γίνουν.
Πηγή : https://www.chefoulis.gr/