Υλικά
Ντομάτες 2 κομμένες
Αγγούρι 1 κομμένο σε ροδέλες
Κρεμμύδι 1 κομμένο σε ροδέλες
Ελιές 6 ολόκληρες
Φέτα 150 γρ (περιπου, κομμένη σε κύβους)
Ρίγανη όσο θέλει ο καθένας
Αλάτι όσο θέλει ο καθένας
Ελαιόλαδο όσο θέλει ο καθένας
Ξύδι όσο θέλει ο καθένας
Εκτέλεση
Πλένουμε τις ντομάτες καλά και το αγγουράκι , τα κόβουμε και τα βάζουμε στην σαλατιέρα. Καθαρίζουμε και κόβουμε το κρεμμύδι και το προσθέτουμε στην σαλατιέρα μας. Συμπληρώνουμε την σαλάτα μας βάζοντας τις ελιές και το τυρί φέτα. Αλατίζουμε ,πασπαλίζουμε με την ρίγανη, βάζουμε το ξύδι και το λάδι μας και είναι έτοιμη για σερβίρισμα.
Πηγή : https://www.chefoulis.gr/