Υλικά
Κρεμμύδι 1 ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο 3 κουταλιές σούπας
Σκόρδο 2 σκελίδες ψιλοκομμένο
Καρότα 2 ψιλοκομμένα
Φασολάκια 100 γρ κομμένα
Πιπεριά κόκκινη 1 ψιλοκομμένη
Πατάτα 1 (τριμμένη στον τρίφτη)
Μακαρόνια βίδες 50 γρ
Αρακάς 100 γρ
Corn flour 1 κουταλιά σούπας κοφτή
Νερό
Αλάτι – πιπέρι
Εκτέλεση
Στην κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά. Στην συνέχεια βάζουμε τα καρότα ,τα φασολάκια , την πατάτα, το corn flour και ανακατεύουμε. ΒΆζουμε και το νεράκι ζεστό, το αλάτι και το πιπέρι και το αφήνουμε να βράσει για 20 λεπτά .Προσθέτουμε τον αρακά , το μακαρονάκι και αφήνουμε να βράσει για 15 λεπτά ακόμα (αν θέλει νερό παραπάνω, προσθέτουμε).
Πηγή : https://www.chefoulis.gr/