Υλικά
Μανιτάρια 600 γρ ψιλοκομμένα και στραγγισμένα
Κρεμμύδια 3 ψιλοκομμένα
Κρέμα γάλακτος 250 γρ
Βούτυρο Μαργαρίνη 3 κουταλιές της σούπας
Αλάτι – πιπέρι
Εκτέλεση
Λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, όχι πολύ. Στην συνέχεια βάζουμε τα μανιτάρια να μαραθούν και αυτά και τα ψήνουμε σε σιγανή φωτιά για 10 λεπτά. Τέλος προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, αλάτι, πιπέρι και σιγοβράζουμε μέχρι να πήξει.
Πηγή : https://www.chefoulis.gr/