Υλικά
Πένες 500 γρ
Ρόκα 1 ματσάκι
Μοτσαρέλα φρέσκια 1 κεφαλάκι
Ξίδι βαλσάμικο 4 κουταλιές της σούπας
Ελαιόλαδο 8 κουταλιές της σούπας
Προσούτο 5 φέτες
Αλάτι
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πένες, τις στραγγίζουμε και τις αφήνουμε στην άκρη. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το λάδι με το βαλσάμικο. Πλένουμε τη ρόκα και την αφήνουμε να στραγγίξει. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τις πένες, την ρόκα, το προσούτο σε κομμάτια, την μοτσαρέλα σε μικρά κομμάτια, λίγο αλατάκι και τέλος το ντρέσινγκ που φτιάξαμε. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε!
Πηγή : https://www.chefoulis.gr/