Υλικά
Μανιτάρια 18 μεγάλα φρέσκα
Τυρί κρέμα 200 γρ
Κολοκύθι 1 μεγάλο
Πιπεριά κόκκινη 1
Πιπεριά πράσινη 1
Μελιτζάνα 1
Κρεμμύδι 1 μεγάλο
Κρασί λευκό 1 φλυτζάνι του καφέ
Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι του καφέ
Φρυγανιά τριμμένη 1 φλυτζάνι του καφέ
Πάπρικα γλυκιά 1 κουταλάκι του γλυκού
Εκτέλεση
Αφαιρούμε από τα μανιτάρια τα κοτσάνια τους και τα σκουπίζουμε με μια βρεγμένη πετσέτα. Πλένουμε, καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά μας. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λαχανικά, ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να μαραθούν. Τα σβήνουμε με λευκό κρασί, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε και την πάπρικα. Αφήνουμε να μαγειρευτούν μέχρι να απορροφήσουν τα υγρά τους. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα λαχανικά με το τυρί κρέμα και ύστερα γεμίζουμε τα μανιτάρια. Πασπαλίζουμε κάθε μανιτάρι με την τριμμένη φρυγανιά και τα ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 30 περίπου λεπτά.
Πηγή : https://www.chefoulis.gr/