Υλικά
Αβοκάντο 3 ώριμα
Γαρίδες 750 γρ λίγο βρασμένες με ξύδι
Αλάτι – πιπέρι
Για την σος κοκτέιλ
Μαγιονέζα 1 1/2 ποτήρι
Ταμπάσκο 1 κουταλάκι του γλυκού
WORCESTERSHIRE 1 κουταλάκι του γλυκού
Kονιάκ 2 κουταλιές της σούπας
Κέτσαπ 1 κουταλιά της σούπας
Εκτέλεση
Πλένουμε και κόβουμε στη μέση τα αβοκάντο, βγάζουμε τα κουκούτσια τους και με ένα κουτάλι αδειάζουμε το εσωτερικό τους .Το βάζουμε σε ένα μπολ, βάζουμε και τις βρασμένες γαρίδες σε κομματάκια.(Κρατάμε 6 ολόκληρες για ντεκόρ)Φτιάχνουμε την σος και την προσθέτουμε στις γαρίδες, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι (κρατάμε και λίγη από την σος). Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά και γεμίζουμε τα αβοκάντο (6)τεμ .Τέλος με κορνέ βάζουμε σος από πάνω και 1 γαρίδα με 2 φυλλαράκια μαϊντανό για ντεκόρ.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/