Υλικά
Σπαγγέτι 1 κιλό
Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι του καφέ
Λιαστές ντομάτες 10
Σκόρδο 3 σκελίδες
Κολοκυθάκια 2 κομμένα σε ροδέλες
Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι του τσαγιού
Κεφαλοτύρι
Αλάτι – πιπέρι
Εκτέλεση
Σουρώνουμε τις λιαστές ντομάτες από το λάδι τους, τις κόβουμε σε λεπτές φέτες και τις βάζουμε σε ένα μπολ. Αλατίζουμε τις ροδέλες κολοκυθιού και τις τηγανίζουμε στο ελαιόλαδο μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Τις βγάζουμε και τις αφήνουμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό . Παράλληλα σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις 3 σκελίδες σκόρδο μέχρι να σκουρύνουν. Τις βγάζουμε από το τηγάνι, βάζουμε τα κολοκυθάκια και τις λιαστές ντομάτες. Σουρώνουμε τα μακαρόνια και τα αδειάζουμε μέσα στο τηγάνι. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε με μπόλικο κεφαλοτύρι.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/