Υλικά
Ταλιατέλες 1 πακέτο
Κρέμα γάλακτος 250 γρ
Μπέικον 15 φέτες
Κασέρι 250 γρ τριμμένο
Κεφαλογραβιέρα 250 γρ τριμμένη
Βούτυρο 1 κουταλιά της σούπας
Γάλα 1 φλυτζάνι του καφέ
Εκτέλεση
Βράζουμε τις ταλιατέλες και τις σουρώνουμε. Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε 1 κουταλιά βούτυρο και βάζουμε τις ταλιατέλες να βουτυρωθούν καλά. Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ και βάζουμε τις μισές ταλιατέλες, τα μισά τυριά και το μισό μπέικον. Μετά βάζουμε τις υπόλοιπες ταλιατέλες και τα υπόλοιπα υλικά. Τέλος περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 45 λεπτά. Το φαγητό μας είναι έτοιμο όταν τα τυριά στην επιφάνεια έχουν ροδίσει.(Στην κρέμα γάλακτος αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε και λίγο γάλα)
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/