Υλικά
Ταλιατέλες 500 γρ
Σπανάκι 500 γρ φρέσκο ή κατεψυγμένο
Τυρί κρέμα 150 γρ
Παρμεζάνα 150 γρ τριμμένη
Μπέικον 200 γρ χοντροκομμένο
Ελαιόλαδο 2 κουταλιές σούπας
Αλάτι – πιπέρι – μοσχοκάρυδο
Εκτέλεση
Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τις ταλιατέλες σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία τους και μόλις είναι έτοιμες τις στραγγίζουμε. Βάζουμε στο τηγάνι το ελαιόλαδο να κάψει και σοτάρουμε το μπέικον. Στύβουμε καλά το σπανάκι να αποβάλει τα υγρά του και το σοτάρουμε μαζί με το μπέικο. Κατεβάζουμε από την φωτιά, αφήνουμε λίγο να κρυώσει, προσθέτουμε τα τυριά , αλάτι,πιπέρι,μοσχοκάρυδο κι ανακατεύουμε. Τέλος προσθέτουμε τις ταλιατέλες, ανακατεύουμε λίγο κι είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/