Υλικά
ΒΡΩΜΗ 100γρ
ΑΛΕΥΡΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΠΟ ΔΙΚΟΚΟ ΣΙΤΑΡΙ 100γρ
ΣΤΕΒΙΑ 50γρ ΛΑΔΙ
ΛΑΔΙ 80ml ΜΠΕΙΚΙΝ
ΜΠΕΙΚΙΝ 1ΚΓ
ΑΛΑΤΙ 1 ΠΡΕΖΑ
60ml ΓΑΛΑ
1 1/2 ΚΣ ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟΣ
Εκτέλεση
Ριχνω την βρωμη στο μουλτι και την τριβω σκονη .
Μετα ριχνω μεσα αλευρι-ζαχαρη-Λαδι-μπεικιν -αλατι -λιναροσπορος.
Τα χτυπαω και τα τυλιγω σε σελοφαν και το βαζω στο ψυγειο για 1 ωρα.
Βγαζω και αναμεσα σε δυο χαρτια ψησιματος ανοιγω την ζυμη σε παχος 5mm.
Περνω ενα σκουπ η ποτηρι και κοβω σε μπισκοτα.Τα βαζω σε ταψι που εχω βαλει λαδοκολα και ψηνω 160′ για 13-15 λεπτα.
Πηγή : http://www.nutrinews.gr/