Λαβράκι φούρνου

images_1662017_2_lavraki-fournou-chefoulis.gr_.jpg

Υλικά

    Λαβράκι 2 τεμ από 400 γρ
    Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ σε χοντροκομμένες φέτες    
    Σκόρδο 1 σκελίδα ψιλοκομμένη    
    Ντοματίνια 500 γρ κομμένα στα δύο    
    Φύλλο δάφνης 1 τεμ    
    Λεμόνι 4 -5 φέτες    
    Ελαιόλαδο 3 κουταλιές σούπας    
    Αλάτι – πιπέρι
    Μαϊντανός για πασπάλισμα    

Εκτέλεση

Σε ένα  μπολ βάζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα ντοματίνια,αλάτι,πιπέρι,το ελαιόλαδο και τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα αρκετά μεγάλο πυρίμαχο σκεύος, βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μας, βάζουμε και τα καθαρισμένα ψάρια, τα αλατίζουμε, τα λαδώνουμε λίγο και σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο.Ψήνουμε στο φούρνο για 25-30 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο μας). Στα τελευταία 5 λεπτά αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο. Είναι έτοιμο να το απολαύσουμε πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Πηγή : http://www.chefoulis.gr