Υλικά
Κουβερτούρα 170 γρ γάλακτος
Πραλίνα φουντουκιού 100 γρ
Βούτυρο 1 κουταλιά σούπας
Γάλα εβαπορέ 50 ml
Λευκή σοκολάτα 400 γρ
Εκτέλεση
Με την διαδικασία μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα γάλακτος μαζί με το βούτυρο και το γάλα.Τέλος προσθέτουμε την πραλίνα φουντουκιού κι ανακατεύουμε καλά.Τοποθετούμε το μείγμα στο ψυγείο για 60 λεπτά σκεπασμένο με διάφανη μεμβράνη. Βγάζουμε από το ψυγείο και πλάθουμε σε μπαλίτσες. Τα ξαναβάζουμε στο ψυγείο μέχρι να λιώσουμε την λευκή σοκολάτα πάλι με την διαδικασία μπεν μαρί. Βουτάμε με ένα πιρούνι ένα – ένα τα σοκολατάκια μας μέσα στην λιωμένη λευκή σοκολάτα και τα τοποθετούμε σε αντικολλητικό χαρτί. Αφήνουμε εκτός ψυγείου μέχρι να παγώσει η σοκολάτα καλά. Τα φυλάμε σε σκεύος με καπάκι και τα διατηρούμε στο ψυγείο.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/