Υλικά
Βούτυρο 250 γρ
Άχνη ζάχαρη 150 γρ
Κακάο 70 γρ
Αυγά 2
Τσουρέκι 400-500 γρ κομμένο σε κυβάκια
Εκτέλεση
Κόβουμε το τσουρέκι σε κυβάκια και το βάζουμε σε ένα μπολ. Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη και το κακάο και αποσύρουμε από την φωτιά.Τα ανακατεύουμε να λιώσουν καλά και προσθέτουμε τα αυγά ανακατεύοντας συνέχεια. Αδειάζουμε το σοκολατένιο μείγμα στο μπολ με το τσουρέκι κι ανακατεύουμε απαλά. Σε μια φόρμα για κέικ ή σε ένα μπολ βάζουμε διάφανη μεμβράνη και αδειάζουμε μέσα το μείγμα.Πιέζουμε με ένα κουτάλι ώστε να απλωθεί ομοιόμορφα το μείγμα, το σκεπάζουμε και το βάζουμε στο ψυγείο να σφίξει. Αναποδογυρίζουμε το μπολ για να βγει το μωσαϊκό , κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/