Υλικά
Μία πίτα τορτίγια
1 κ.σ. φυστικοβούτυρο
1 κ.γ. μέλι
2 κ.γ. σταγόνες κουβερτούρας
1 κ.γ. βρώμη
1 μπανάνα
Εκτέλεση
Τοποθετήστε μία πίτα τορτίγια ανοιχτή σε μία καθαρή επιφάνεια.
Απλώστε πάνω στην τορτίγια το φυστικοβούτυρο και το μέλι. Στη συνέχεια πασπαλίστε με τις σταγόνες κουβερτούρας και τη βρώμη.
Ξεφλουδίστε τη μπανάνα και κόψτε την κατα μήκος. Τοποθετήστε το ένα μισό κοντά στην άκρη της πίτας και το άλλο μισό μερικά εκατοστά πιο πάνω.
Τυλίξτε την πίτα, κόψτε τη μέση και σερβίρετε.
Πηγή : <a href="http://stavroulacooking.com/” target=”_blank” rel=”noopener noreferrer”>http://stavroulacooking.com/