Sushi μπανάνας

images_3042017_IMG_5441.JPG

Υλικά (για 2 μερίδες)

1 μπανάνα

40 γρ. σοκολάτα >65% κακάο

2 κ.σ. ξηροί καρποί (φιστίκι αιγίνης ή φουντούκια)

Εκτέλεση

Λιώνουμε τη σοκολάτα στο φούρνο μικροκυμάτων. Ξεφλουδίζουμε τη μπανάνα και τη βουτάμε ολόκληρη στη λιωμένη σοκολάτα. Πριν λιώσει η σοκολάτα πασπαλίζουμε με τρίμμα από ξηρούς καρπούς της αρεσκείας μας και τοποθετούμε στο ψυγείο σε αντικολλητικό χαρτί για μερικά μέχρι να σφίξει η σοκολάτα. Αφαιρούμε και κόβουμε σε κομματάκια.

Πηγή : http://dietstories.gr/