Υλικά
Φύλλο σφολιάτας 1 φύλλο
Παστουρμάς 150 γρ σε κομμάτια
Γραβιέρα 150 γρ σε κομμάτια
Αυγό 1 τεμ τον κρόκο
Εκτέλεση
Κόβουμε σε λωρίδες την σφολιάτα ,τις κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια ή ότι μέγεθος θέλουμε, βάζουμε από ένα κομμάτι παστουρμά, ένα κομμάτι τυρί και το κλείνουμε.Κάνουμε το ίδιο και με τα υπόλοιπα κομμάτια σφολιάτας. Χτυπάμε ελαφρώς τον κρόκο και αλείφουμε τα σφολιατάκια μας. Τα βάζουμε στην λαμαρίνα πάνω σε λαδόκολλα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 20 – 25 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο μας). Σερβίρονται ζεστά.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/