Υλικά
Για την ζύμη
Γάλα εβαπορέ 1 κουτί
Αλάτι 2 κοφτά κουταλάκια γλυκού
Ζάχαρη 2 γεμάτες κουταλιές σούπας
Αυγά 3 χτυπημένα
Ελαιόλαδο 1 1/2 ποτήρι νερού
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις όσο πάρει μέχρι να γίνει ένας ωραίος χυλός
Νερό 1 1/2 κουτί (από το γάλα)
Για την γέμιση
Σπανάκι 1 κιλό
Στήθος κοτόπουλο 1 μεγάλο
Άνηθο 1 φλιτζανάκι του καφέ (ψιλοκομμένο)
Αλάτι-πιπέρι
Βούτυρο 1 κουταλιά σούπας
Εκτέλεση
Αδειάζουμε σε μια λεκανίτσα το γάλα μαζί με νερό 1 1/2 (γεμίζουμε το κουτί που χρησιμοποιήσαμε). Χτυπάμε τα αυγά και τα προσθέτουμε στο μείγμα μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά, ενώ το αλεύρι το προσθέτουμε στο τέλος τόσο όσο χρειαστεί για να έχουμε έναν ωραίο χυλό. Ζεσταίνουμε πάρα πολύ καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι με μεγάλη επιφάνεια και ψήνουμε λίγο λίγο από τον χυλό που φτιάξαμε. Μόλις τελειώσουμε με τις κρέπες ξεκινάμε για την γέμιση.Πλένουμε πολύ καλά το σπανάκι και το ζεματάμε σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό για 10 λεπτά. Το αδειάζουμε σε ένα σουρωτήρι και το αφήνουμε να στραγγίξει πολύ καλά. Πλένουμε καλά το κοτόπουλο και το κόβουμε σε μικρά κυβάκια. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το κοτόπουλο. Σε ένα μπολ βάζουμε το σπανάκι , το κοτόπουλο,τον άνηθο,αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και ξεκινάμε να γεμίζουμε τις κρέπες μας. Τέλος τις τυλίγουμε σε ρολό και τις σερβίρουμε.
* Αν θέλουμε τις τοποθετούμε σε ένα πυρέξ, ρίχνουμε κρέμα γάλακτος και τις βάζουμε στον φούρνο για 20-30 λεπτά.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/