Υλικά για 4 άτομα
Για τη σαλάτα
250 γρ. λάχανο
250 γρ. κόκκινο λάχανο
5 μικρά καρότα
1 αγγούρι
5 ραπανάκια
Για τη σως
100 γρ. ταχίνι
80 γρ. νερό
55 γρ. χυμός λεμονιού
3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι
Εκτέλεση
Για τη σως: Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και αραιώνουμε το ταχίνι με τις μισές ποσότητες λαδιού και νερού. Προσθέτουμε στο αραιωμένο ταχίνι το ψιλοκομμένο σκόρδο και το αλάτι, ανακατεύοντας καλά μέχρι να λιώσει το αλάτι.
Προσθέτουμε το υπόλοιπο λάδι, το μισό από το νερό που μας έμεινε, το χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε για 2 λεπτά. Τέλος, προσθέτουμε το υπόλοιπο νερό και ανακατεύουμε λίγο ακόμα.
Για τη σαλάτα: Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά εποχής και τα περιχύνουμε με τη σως που παρασκευάσαμε.
Πηγή : http://www.nutrimed.gr