Ομελέτα φούρνου με λουκάνικα

images_142017_omeleta-fournou-me-loukanika-chefoulis.gr_.jpg

Υλικά

    Λουκάνικα χωριάτικα 2-3 τεμ (ή Φρανκφούρτης)    
    Αυγά 6 τεμ    
    Παρμεζάνα 3 κουταλιές της σούπας τριμμένη    
    Ελαιόλαδο 4 κουταλιές της σούπας    
    Γάλα 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού    
    Κρεμμύδια ξερά 2 τεμ ψιλοκομμένα    
    Μουστάρδα 1 κουταλάκι του γλυκού    
    Δυόσμος 1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο    
    Πιπεριά κόκκινη 1 ψιλοκομμένη    
    Αλάτι-πιπέρι κατά βούληση    

Εκτέλεση

Πλένουμε την πιπεριά και καθαρίζουμε τα κρεμμύδια, τα ψιλοκόβουμε, ψιλοκόβουμε και τα λουκάνικα και τα σοτάρουμε όλα μαζί σε ένα τηγάνι με 1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο. Μόλις είναι έτοιμα τα αδειάζουμε σε ένα μπολ. Χτυπάμε καλά τα αυγά σε ένα άλλο μπολ και προσθέτουμε το γάλα συνεχίζοντας να χτυπάμε. Αδειάζουμε το μείγμα αυτό στο μπολ με τα λουκάνικα. Προσθέτουμε αλάτι-πιπέρι, παρμεζάνα, μουστάρδα και τον ψιλοκομμένο δυόσμο . Τα ανακατεύουμε όλα  μαζί. Βάζουμε τις 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο σε ένα βαθύ ταψί ή πυρέξ και αδειάζουμε μέσα το μείγμα. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και ψήνουμε περίπου για 20 λεπτά ανάλογα τον φούρνο μας. Σερβίρεται ζεστό.

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/