Υλικά
Πατάτες 4 μεγάλες
Κρεμμύδι 1 μεγάλο
Μαϊντανός 1 φλιτζάνι τσαγιού (ψιλοκομμένο)
Ελιές ροδέλες 1 φλιτζανάκι του καφέ
Ελαιόλαδο 1 φλιτζανάκι του καφέ
Μουστάρδα 2 κουταλιές σούπας
Λεμόνια 2 τον χυμό τους
Αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε το κρεμμύδι σε ροδέλες μικρές.Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό και τον ανακατεύουμε με το κρεμμύδι.Τα τρίβουμε με λίγο αλάτι και τα αφήνουμε.Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις βράζουμε, μέχρι να μαλακώσουν. Τις σουρώνουμε , τις αφήνουμε να κρυώσουν,τις κόβουμε σε ροδέλες και τις αραδιάζουμε σε μια βαθιά πιατέλα. Αλατίζουμε και ρίχνουμε από πάνω το κρεμμύδι με τον μαϊντανό και τις ελιές. Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε πολύ καλά την μουστάρδα, το λάδι, και τον χυμό λεμονιού. Περιχύνουμε την σαλάτα μας και απολαμβάνουμε.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/