Υλικά
Φύλλο σφολιάτας 1 πακέτο εμπορίου
Σπανάκι φρέσκο 1 κιλό
Κρεμμύδια φρέσκα 3 ψιλοκομμένα
Κασσέρι Μυτιλήνης 300 γρ τριμμένο
Πράσο 1 ψιλοκομμένο
Αυγά 2 τεμ
Αλάτι – πιπέρι
Ελαιόλαδο 1 φλυτζανάκι του καφέ
Σουσάμι μαύρο για πασπάλισμα
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε, πλένουμε και ψιλοκόβουμε το σπανάκι. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το λάδι, τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα και το πράσο το ίδιο (αφού το καθαρίσουμε),τα σοτάρουμε και προσθέτουμε το σπανάκι. Σοτάρουμε όλα τα υλικά μαζί καλά, κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το αλάτι,το πιπέρι, το τριμμένο κασσέρι,τα αυγά και ανακατεύουμε καλά. Ανοίγουμε την σφολιάτα και την κόβουμε σε 24 τετράγωνα κομμάτια. Σε κάθε κομμάτι βάζουμε γέμιση και το κλείνουμε από πάνω με ένα άλλο κομμάτι. Πατάμε με πιρούνι γύρω γύρω ώστε να κολλήσει καλά το ένα με το άλλο. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία και με τα υπόλοιπα φύλλα. Τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα με λαδόκολλα, πασπαλίζουμε με μαύρο σουσάμι και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 – 45 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/