Υλικά
Σφολιάτα 1 ρολό
Κιμάς 400 γρ
Κρεμμύδια 4 μεγάλα ψιλοκομμένα
Πιπεριά κέρατο 1 ψιλοκομμένη
Μαϊντανός 1 κούπα ψιλοκομμένος
Βούτυρο 50 γρ
Αλάτι – πιπέρι
Κανέλα 1 πρέζα σε σκόνη
Νερό 1/2 ποτήρι
Εκτέλεση
Βάζουμε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα να κάψει λίγο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια με λίγο αλάτι. Στην συνέχεια βάζουμε τον κιμά και τον σοτάρουμε για 10 λεπτά.Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, την κανέλα, ανακατεύουμε και ρίχνουμε την ψιλοκομμένη πιπεριά και τον μαϊντανό. Ανακατεύουμε, προσθέτουμε το νερό και αφήνουμε να ψηθεί ο κιμάς. Όταν είναι έτοιμος αφήνουμε λίγο να κρυώσει. Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας και στρώνουμε πάνω τον κιμά. Το τυλίγουμε ρολό, το τρυπάμε λίγο με ένα πιρούνι από πάνω , το βάζουμε σε ένα ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 35 – 40 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/