Υλικά
Τυρί φέτα 500 γρ.
Γάλα 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού
Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ. μέτριο
Μαϊντανός ψιλοκομμένος 1/2 κουταλιά της σούπας
Βασιλικός ψιλοκομμένος 1/2 κουταλιά της σούπας
Δυόσμος ψιλοκομμένος 1/2 κουταλιά της σούπας
Μπούκοβο καυτερό 1 πρέζα
Αλάτι-πιπέρι λευκό
Φέτες ψωμιού 5-6
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ λιώνουμε με το πιρούνι την φέτα, καθαρίζουμε και πλένουμε το κρεμμύδι, το τρίβουμε στον τρίφτη και το προσθέτουμε στο μπολ με το τυρί. Ανακατεύουμε το μείγμα πολύ καλά, πλένουμε τα μυρωδικά και τα ψιλοκόβουμε, τα προσθέτουμε και αυτά στο μείγμα. Προσθέτουμε αλάτι-πιπέρι και το μπούκοβο και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το γάλα λίγο-λίγο και με το σύρμα τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνει το μείγμα σαν κρέμα. Βάζουμε το μπολ στο ψυγείο.Ψήνουμε τις φέτες του ψωμιού στην τοστιέρα ή στο γκριλ και τις αλείφουμε με την κρέμα. Βάζουμε τις φέτες σε μια πιατέλα και έτοιμο το ορεκτικό.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/