Υλικά
Γαι την ζύμη
Γάλα 2 φλυτζάνια του τσαγιού
Αυγά 2 τεμ.
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φλυτζάνι του τσαγιού
Ζάχαρη 1 κουταλάκι του γλυκού
Αλάτι 1 πρέζα
Μαργαρίνη λίγη ποσότητα
Για την γέμιση
Μπανάνες 3 1/2
Πραλίνα 12 κουταλιές της σούπας
Αμύγδαλα φιλέ 10 κουταλιές της σούπας
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το γάλα σε ένα κατσαρολάκι και προσθέτουμε το αλάτι και την ζάχαρη. Χτυπάμε ελαφρά τα αυγά και τα προσθέτουμε και αυτά μέσα. Στην συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι λίγο-λίγο και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Το μείγμα πρέπει να είναι ρευστό. Βάζουμε λίγη μαργαρίνη σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε μια κουταλιά της σούπας από το μείγμα. Το απλώνουμε στο τηγάνι να πάρει ένα στρογγυλό σχήμα και αφήνουμε να ψηθεί όχι πάρα πολύ και από τις 2 πλευρές. Μόλις είναι έτοιμη η κρέπα, προσθέτουμε λίγη πραλίνα στην επιφάνεια της. Μόλις αρχίσει να λιώνει, απλώνουμε σε ροδέλες τις μπανάνες, ρίχνουμε από πάνω και τα αμύγδαλα και διπλώνουμε την κρέπα στα δύο. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα υλικά μας. Σερβίρονται ζεστές. (για 6 άτομα)
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/