Υλικά
Σαλάτα:
4 φλιτζάνια ανάμεικτα πράσινα λαχανικά
1 μεσαίο αγγούρι κομμένο στη μέση και στη συνέχεια σε φέτες
½ φλιτζάνι ραπανάκια, κομμένα σε φετούλες
2-3 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
Ντρέσινγκ:
¼ φλιτζάνι ελαιόλαδο
½ λεμόνι, στυμένο (περίπου 2 κ.σ.)
1 κ.γ. μουστάρδα
1 μικρή σκελίδα σκόρδο, τριμμένο (προαιρετικό)
μία πρέζα αλάτι
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε τα πράσινα λαχανικά, το αγγούρι, τα ραπανάκια και την παρμεζάνα.
Σε ένα μικρό βάζο βάλτε μέσα το ελαιόλαδο, το λεμόνι, τη μουστάρδα, το σκόρδο, το αλάτι. Βιδώστε το καπάκι και ανακινήστε.
Περιχύστε τη σαλάτα με τη ντρέσινγκ. Σερβίρετε σαν συνοδευτικό. Ή προσθέστε ψιλοκομμένο κοτόπουλο, βρασμένες γαρίδες ή μπριζόλα σε φέτες για ένα κυρίως γεύμα.
Πηγή : http://stavroulacooking.com