Υλικά
Βασιλικός φρέσκος 3 φλυτζάνια του τσαγιού
Σκόρδο 3 σκελίδες
Κουκουνάρι 4 κουταλιές της σούπας
Τυρί κίτρινο σκληρό 3 κουταλιές της σούπας
Παρμεζάνα 3 κουταλιές της σούπας
Ελαιόλαδο 5 κουταλιές της σούπας
Πιπέρι μαύρο
Εκτέλεση
Στο μπλέντερ βάζουμε όλα τα υλικά και τα χτυπάμε μέχρι να γίνει ένα μείγμα όχι πολύ πηκτό. Μπορούμε να το διατηρήσουμε σε βαζάκι για αρκετούς μήνες, καλά κλεισμένο στην κατάψυξη. Δεν χάνει το άρωμα ούτε την γεύση της. Ιδανική σάλτσα για όλα τα είδη ζυμαρικών.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/